Τεχνητή νοημοσύνη στην IVF

Από τον Σεπτέμβριο του 2015, η Institute of Life - ΙΑΣΩ θα υιοθετήσει την πιο σύγχρονη μορφή τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης σε δύο επίπεδα:

Εφαρμογή του Συστήματος ERICA για την Επιλογή Εμβρύων:

Μέσω του συστήματος Τεχνητής Νοημοσύνης ERICA (Embryo Ranking Intelligent Classification Algorithm), βελτιστοποιείται η διαδικασία επιλογής εμβρύων. Το ERICA ιεραρχεί τα έμβρυα με βάση την ικανότητά τους να εμφυτευθούν επιτυχώς στο ενδομήτριο της υποψήφιας μητέρας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχίας στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Πρόκειται για το πλέον προηγμένο σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης στον κόσμο για την αξιολόγηση εμβρύων, πρωτοεφαρμοζόμενο στην Ελλάδα από την Institute of Life - ΙΑΣΩ. Με τη συνδυαστική χρήση των κλασικών κριτηρίων επιλογής, μαζί με το σύστημα ERICA, επιτυγχάνουμε ακρίβεια που φτάνει το 92,5%.

Επιλογή του Κατάλληλου Σπερματοζωαρίου:

Με το νέο πρωτοποριακό σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης, εστιάζουμε στην επιλογή του κατάλληλου σπερματοζωαρίου για να αυξήσουμε σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχημένης γονιμοποίησης του ωαρίου.

Η τεχνητή νοημοσύνη, μέσω της συλλογής και ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων, αναμένεται να διευκολύνει τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για τη διαδικασία διάγνωσης και θεραπείας, στηρίζοντας τόσο τον κλινικό ιατρό όσο και τον εμβρυολόγο. Η επιτυχία αυτής της πρωτοποριακής προσέγγισης επιστημονικής έρευνας παρουσιάστηκε στην παγκόσμια κοινότητα μέσω της πλατφόρμας International IVF Initiative i3.

Thely Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Thely Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2290682472 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP