Ενδοκολικό υπερηχογράφημα

Το γυναικολογικό υπερηχογράφημα είναι μία μη επεμβατική, απεικονιστική μέθοδος η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε διακοιλιακά, είτε διακολπικά. Στις γυναίκες που έχουν ξεκινήσει να έχουν ερωτικές επαφές προτιμάται ο διακολπικός υπέρηχος, επειδή εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Το υπερηχογράφημα είναι απαραίτητο τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο στα πλαίσια του ετήσιου γυναικολογικού ελέγχου, σε συνδυασμό με τη γυναικολογική εξέταση ώστε να επιβεβαιωθεί η υγιής κατάσταση των έσω γεννητικών οργάνων, καθώς επίσης για να διαγνωστούν παθήσεις όπως , π.χ. κύστεις ωοθηκών, πολύποδες ενδομητρίου, υπερπλασία του ενδομητρίου, ανατομικές ανωμαλίες, πολυκυστικές ωοθήκες, όγκοι των έσω γεννητικών οργάνων, κ.ά.

Επιπλέον, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο κάθε θεραπείας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, με το οποίο μπορεί να αξιολογηθεί η κατάσταση των ωοθηκών της γυναίκας, να παρακολουθηθεί η ωορρηξία της και να εκτιμηθεί η αναπαραγωγική της δυνατότητα ενώ ταυτόχρονα μπορεί να διερευνηθούν και τα διάφορα γυναικολογικά προβλήματα  ήτοι πρόβληματα περιόδου, αιμορραγίες, πόνο στην πύελο, πόνο στην περίοδο ή πόνο κατα την διάρκεια της επαφής.

Thely Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Thely Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2290682472 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP