Κατάψυξη σπέρματος

Η κατάψυξη σπέρματος είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσετε τη γονιμότητά σας, δίνοντάς σας επιλογές εάν δεν είστε ακόμη έτοιμοι να δημιουργήσετε την οικογένειά σας σε αυτό το στάδιο ή αν ανησυχείτε ότι η προγραμματισμένη ιατρική θεραπεία θα μπορούσε να επηρεάσει τη γονιμότητά σας.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να παγώσετε το σπέρμα σας. Ορισμένες ιατρικές καταστάσεις ή παρεμβάσεις, όπως η χημειοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα του σπέρματός σας ή μπορεί να θέλετε να καταψύξετε το σπέρμα σας πριν από μια επέμβαση στειροποίησης ή χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.
Πριν καταψύξετε το σπέρμα σας, θα πραγματοποιήσουμε μια αξιολόγηση γονιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης σπέρματος, καθώς και θα σας εξετάσουμε για μεταδοτικές ασθένειες. Θα σας καθοδηγήσουμε επίσης στις συνέπειες της κατάψυξης του σπέρματος, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών που σχετίζονται με το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σπέρμα σας σε περίπτωση που συμβεί κάτι σε εσάς. Αυτή η συγκατάθεση μπορεί να τροποποιηθεί ή να αποσυρθεί ανά πάσα στιγμή.
Μόλις συλλεχθεί το σπέρμα, διατηρείται σε υγρό άζωτο σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες 1960C, ώστε να μην αλλοιωθεί. Όταν είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το σπέρμα σας, θα αποψυχθεί και θα αξιολογηθεί η ποιότητα στο εργαστήριό μας.
Στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε θεραπεία IUI, IVF ή ICSI.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν επιβιώνουν όλα τα σπερματοζωάρια στη διαδικασία κατάψυξης και απόψυξης, αλλά η πρόοδος της τεχνολογίας έχει αυξήσει σημαντικά το ποσοστό επιτυχίας και τα ποσοστά γονιμοποίησης είναι σχεδόν όμοια μεταξύ κατεψυγμένου και φρέσκου σπέρματος.

Thely Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Thely Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2290682472 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP