Δωρίζοντας τα ωάριά σας

Η δωρεά ωαρίων μπορεί μερικές φορές να είναι η μόνη επιλογή για όσους θέλουν ένα μωρό και αν σκέφτεστε να γίνετε δωρητής ωαρίων, θα δώσετε ένα εκπληκτικά γενναιόδωρο δώρο σε υποψήφιους γονείς.Το ταξίδι για να γίνεις γονιός μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους χρειάζεται ένας δότης ωαρίων.

Ένα στα έξι ζευγάρια στην Ελλάδα επηρεάζεται από υπογονιμότητα και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους χρειάζονται δότες ωαρίων. Μερικές γυναίκες γεννιούνται χωρίς ωοθήκες ή δεν έχουν αναπτυχθεί σωστά. Η ωοθηκική ανεπάρκεια μπορεί να συμβεί μετά από θεραπεία για καρκίνο. Η πρόωρη εμμηνόπαυση επηρεάζει πολλές γυναίκες κάτω των 40 ετών. Μερικές φορές, ωστόσο, μια γυναίκα δεν μπορεί να συλλάβει και δεν μπορεί να βρεθεί ιατρικός λόγος.

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε, θα έχετε υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας από την εξειδικευμένη ομάδα μας.

Η ίδια η διαδικασία δωρεάς διαρκεί περίπου δύο έως τρεις εβδομάδες, αν και υπάρχουν αρκετά βήματα που πρέπει να γίνουν πρώτα. Θα συζητήσουμε τη διαδικασία σε βάθος μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι κατανοείτε την πορεία θεραπείας και ότι είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε. Απαιτείται συμβουλευτική για να διασφαλιστεί ότι κατανοείτε τις συνέπειες της δωρεάς των ωαρίων σας και ότι λαμβάνετε υποστήριξη από έναν ανεξάρτητο σύμβουλο. Θα πραγματοποιήσουμε επίσης πλήρη ιατρικό έλεγχο. Μόλις αντιστοιχιστείτε με έναν παραλήπτη, μπορούμε να ξεκινήσουμε τον κύκλο δωρεών.

Πρώτον, οι ωοθήκες σας διεγείρονται με φάρμακα γονιμότητας – πρέπει να τα κάνετε καθημερινά για δέκα έως 12 ημέρες. Θα κάνουμε υπερηχογράφημα για την παρακολούθηση των ωοθηκών και των αναπτυσσόμενων ωοθυλακίων που περιέχουν τα ωάρια.

Όταν είστε έτοιμοι, θα συλλέξουμε τα ωάρια σας – αυτή είναι μια γρήγορη διαδικασία εντός της κλινικής. Συνήθως διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά.

Thely Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Thely Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2290682472 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP