Δωρεά σπέρματος

Η δωρεά σπέρματος είναι η κατάλληλη λύση που προσφέρεται όταν το σπέρμα του συζύγου/συντρόφου, μετά από εξειδικευμένο ανδρολογικό έλεγχο, δεν είναι κατάλληλο για τη γονιμοποίηση των ωαρίων ή σε περιπτώσεις ύπαρξης αζωοσπερμίας. Η δωρεά σπέρματος αφορά επίσης περιπτώσεις γυναικών που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί αλλά δεν έχουν σύντροφο.

Η διαδικασία είναι νόμιμη σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Πότε με αφορά;

  • Όταν το σπέρμα που παράγεται δεν είναι ικανό να γονιμοποιήσει τα ωάρια (μειωμένη κινητικότητα, μειωμένος αριθμός, μη φυσιολογική μορφολογία κλπ.)
  • Όταν το σπέρμα παρουσιάζει υψηλό βαθμό κατάτμησης DNA
  • Όταν υπάρχει πιθανότητα μετάδοσης κληρονομικής ασθένειας
  • Όταν δεν ανευρίσκονται σπερματοζωάρια στο εκσπερμάτωμα**
  • Όταν δεν ανευρίσκονται σπερματοζωάρια μετά από διαδικασία βιοψίας όρχεων

**Στην περίπτωση που δεν ανευρίσκονται σπερματοζωάρια και κατόπιν καθοδήγησης του θεράποντα Ιατρού, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβληθεί σε βιοψία όρχεως.

Πώς γίνεται η επιλογή;

Έπειτα από συζήτηση και καθοδήγηση του θεράποντα Ιατρού σας, έχετε τη δυνατότητα να αποφασίσετε σε ποια τράπεζα σπέρματος θα απευθυνθείτε και να επιλέξετε τον δότη βάσει των φαινοτυπικών χαρακτηριστικών αλλά και της ομάδας αίματος. Το σπέρμα από τη τράπεζα σπέρματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για σπερματέγχυση είτε για εξωσωματική γονιμοποίηση.

Thely Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Thely Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2290682472 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP