Δρ. Ευφροσύνη Πανοπούλου ΜD, MSc, FEBS, CEBS

Η Δρ. Ευφροσύνη Πανοπούλου είναι Χειρουργός μαστού με εξειδίκευση στην Ογκοπλαστική και Επανορθωτική χειρουργική μαστού. Στόχος της είναι κάθε ασθενής να λάβει θεραπεία εξατομικευμένη στην πάθηση και τις ανάγκες του.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου είναι υποψήφια Διδάκτορας με θέμα που σχετίζεται με τον καρκίνο του μαστού.

Εξειδικεύτηκε σε μεγάλα νοσοκομεία του Λονδίνο,   Marsden Hospital και Royal Free Hospital, για 3 έτη.

Έχει λάβει τον ευρωπαϊκό τίτλο Fellow of the European Board of Breast Surgery.

Ασχολείται με όλο το εύρος των καλοήθων και κακοήθων παθήσεων μαστού και πραγματοποιεί όλη την γκάμα των σύγχρονων χειρουργικών επεμβάσεων του μαστού όπως των εξειδικευμένων ογκοπλαστικών τεχνικών, φρουρό λεμφαδένα και λεμφαδενικό καθαρισμό μασχάλης, σύνθετη θεραπευτική μαμοπλαστική τεχνική, χειρουργείο συμμετροποίησης, θεραπευτική μειωτική μαστών, υποδόρια μαστεκτομή με διατήρηση δέρματος/θηλής και άμεση αποκατάσταση με ενθέματα σιλικόνης τοποθετημένα κάτω ή πάνω από το μυ με τη χρήση ακυτταρικού δερματικού πλέγματος (ADM), καθυστερημένη αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή με χρήση ενθεμάτων σιλικόνης και πλέγματος/ADM.

TOP