Κύηση με δωρεά ωαρίων

Εάν δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε ή να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, μπορεί να σκεφτείτε τη δωρεά ωαρίων, τη δωρεά σπέρματος ή τη δωρεά εμβρύου. Αυτή είναι μια σημαντική απόφαση και υπάρχουν πολλά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Στο Θήλυ-Clinic, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε και να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Το ταξίδι για να γίνετε γονιός μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους απαιτείται δότης ωαρίου, σπέρματος ή εμβρύου.

Είμαι κατάλληλη για σύλληψη δότη;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να σκέφτεστε τα ωάρια, το σπέρμα ή τα έμβρυα δότη ως τρόπο να οικοδομήσετε την οικογένειά σας.

Κάποιο λόγοι για τη χρήση γενετικού υλικού δότη είναι :

  1. Δεν παράγετε ωάρια λόγω υπογονιμότητας που σχετίζεται με την ηλικία, ωοθηκικής ανεπάρκειας ή προηγούμενης ιατρικής θεραπείας (πχ χημειοθεραπεία, ακτινοβολίες, χειρουργική αφαίρεση ωοθηκών).
  2. Βιώνετε πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια
  3. Η ανδρική υπογονιμότητα συμβάλλει σε έως και τις μισές περιπτώσεις υπογονιμότητας και ορισμένοι άνδρες δεν μπορούν να παράγουν βιώσιμο σπέρμα
  4. Σας έχουν ενημερώσει ότι η χρήση των δικών σας ωαρίων ή σπερματοζωαρίων είναι απίθανο να οδηγήσει σε επιτυχή εγκυμοσύνη
  5. Κινδυνεύετε να μεταδώσετε μια γενετική πάθηση στο παιδί σας
  6. Είστε ένα ζευγάρι του ίδιου φύλου
  7. Είστε ελεύθεροι και θέλετε να δημιουργήσετε την οικογένειά σας

  Για ποιές θεραπείες γονιμότητας μπορώ να χρησιμοποιήσω ωάρια δότη, σπέρμα ή έμβρυα;

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ωάρια δότη, σπέρμα ή έμβρυα αντί για δικά σας ως μέρος της εξωσωματικής γονιμοποίησης, της ενδομήτριας σπερματέγχυσης (IUI) ή της παρένθετης μητρότητας.

Πως να βρώ δότη;

Άγνωστος δότης είναι κάποιος που δεν είναι γνωστός σε ένα άτομο ή ζευγάρι που είναι πρόθυμο να δωρίσει τα ωάρια, το σπέρμα ή τα έμβρυά του αλτρουιστικά. Στο Θήλυ - Clinic μπορούμε να σας παρέχουμε βοήθεια και υποστήριξη για να βρείτε το κατάλληλο ταίρι με έναν άγνωστο δότη μέσω των εγκεκριμένων εταιρειών δωρεών και κλινικών μας. Θα διασφαλίσουμε ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και έλεγχοι σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς και οδηγίες.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σας ενημερώσουμε για τις νομικές συνέπειες και τις συνέπειες της σύλληψης από δότη και να σας παρέχουμε τις απαραίτητες συμβουλές. Ένας γνωστός δότης είναι συνήθως ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας που προσφέρθηκε να παράσχει τα ωάρια ή το σπέρμα του.

Προτού μπορέσουν να δωρίσουν, είναι απαραίτητο να περάσουν από τις ίδιες εξετάσεις και έλεγχο με έναν άγνωστο δότη προτού γίνουν δεκτοί να δωρίσουν ωάρια, σπέρμα ή έμβρυα στη δική σας θεραπεία γονιμότητας.

Thely Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Thely Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2290682472 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP