Αικατερίνη Καμπόλη MSc

Μαία - Σύμβουλος Θηλασμού
Η Καμπόλη Αικατερίνη είναι απόφοιτη του Τμήματος Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Για την περάτωση των σπουδών της  πραγματοποίησε την πρακτική της εκπαίδευση στο “Θριάσιο” Γενικό Νοσοκομείο της Ελευσίνας όπου συμμετείχε σε πληθώρα κολπικών τοκετών και σε σεμινάρια θηλασμού.

Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού με τίτλο «Παθολογία της κύησης» της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατά τη διάρκεια του οποίου εκπαιδεύτηκε στην παρακολούθηση και διαχείριση κυήσεων υψηλού κινδύνου και επιπλεγμένων κυήσεων.

Η κα Καμπόλη έχει εργαστεί σε ιδιωτικές Μαιευτικές-Γυναικολογικές κλινικές όπως το μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ και η κλινική ΓΑΙΑ, έχοντας κερδίσει πολυετή εμπειρία στην φροντίδα επιτόκων, λεχώνων και νεογνών καθώς και στην έναρξη και παρακολούθηση του μητρικού θηλασμού.

Θεωρεί σημαντική την ενημέρωση και την καθοδήγηση του ζεύγους, μέσω των μαθημάτων γονεϊκότητας για την περίοδο της κύησης και την περάτωση του τοκετού ως μια αξέχαστη εμπειρία. Ακόμα, συμβουλεύει τις λεχώνες  σε θέματα φροντίδας του νεογνού.

Τέλος, είναι μια μαία με εξειδίκευση στον Μητρικό Θηλασμό, τον οποίο και προάγει υποστηρίζοντας και καθοδηγώντας τις νέες μητέρες  στο «μαγικό αυτό ταξίδι» τόσο με προπαρασκευαστικά μαθήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και με παρακολούθηση και υποστήριξη του θηλασμού μετά τον τοκετό.

To 2022 έλαβε την πιστοποίηση για την διενέργεια Ανάνηψης στο Σεμινάριο Basic Life Support (BLS) από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ERC).

TOP