Κλινική Μαστού

Το Θήλυ Clinic εγκαινιάζει τη λειτουργία του Τμήματος Μαστού εντός των εγκαταστάσεων του, που αποσκοπεί στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο γυναικείο πληθυσμό, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Σκοπός του τμήματος είναι η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση, η θεραπεία και η μετέπειτα παρακολούθηση των γυναικών που διαγιγνώσκονται με πάθηση του μαστού ή προβαίνουν στον ετήσιο έλεγχο.

Για το σκοπό αυτό η προσέγγιση είναι ολιστική, συνδυάζοντας το εξειδικευμένο υπερηχογράφημα μαστού με την εκτίμηση από την εξειδικευμένη Μαστολόγο, κα Ευφροσύνη Πανοπούλου.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί παγκοσμίως τη συχνότερη κακοήθεια στο γυναικείο πληθυσμό.

Ο φόβος να έρθει μια γυναίκα αντιμέτωπη με μια τέτοια διάγνωσης σε συνδυασμό με την εντύπωση ότι η αναζήτηση ιατρικής συμβουλευτικής και βοήθειας  προϋποθέτει κατανάλωση σημαντικού μέρους του χρόνου τους και ταλαιπωρία σε κάποιο νοσοκομείο ή ιατρείο, μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα.

Με τον όρο “One Stop” κλινική προσφέρουμε στον ασθενή διαγνωστική, συμβουλευτική και θεραπευτική προσέγγιση του προβλήματος , χωρίς καθυστερήσεις καθώς και το προνόμιο ότι  όλα αυτά διαδραματίζονται στον ίδιο χώρο.

Τι περιλαμβάνει η αξιολόγηση:

  • Κλινική εκτίμηση που συνίσταται σε λήψη λεπτομερούς ιστορικού, στάθμιση των παραγόντων κινδύνου και κλινική εξέταση (ψηλάφηση) από εξειδικευμένο χειρουργό μαστού
  • Αξιολόγηση της μαστογραφίας της κάθε ασθενούς
  • Απεικονιστικό έλεγχο με υπέρηχο από εξειδικευμένο Μαστολόγο
  • Επί ευρήματος στον κλινικό ή/και απεικονιστικό έλεγχο, περεταίρω διερεύνηση με κυτταρολογική βιοψία (FNA) ή βιοψία με κόπτουσα βελόνη (core biopsy), υπό τοπική αναισθησία

Με αυτή τη διαδικασία επιτυγχάνεται η διαφορική διάγνωση ενός όγκου,  χωρίς να χάνεται χρόνος και περίπου 90% των ασθενών καθησυχάζεται ότι η διάγνωσή τους είναι καλοήθης και δεν χρειάζεται περεταίρω παρέμβαση, δίνοντας τέλος στην αβεβαιότητα και την ανησυχία.

Σε εκείνο το ποσοστό των ασθενών που η συμπτωματολογία τους θέτει την υποψία  κακοήθειας, η επιβεβαίωση της διάγνωσης θα τεθεί εντός 3 έως 5 ημερών μετά τη βιοψία, ώστε να προχωρήσουν στο σχεδιασμό της εξατομικευμένης τους θεραπείας με τον εξειδικευμένο χειρουργό της Κλινικής Μαστού.

Thely Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Thely Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2296082472 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP